“MADIMAK'I YAKANLARLA KOALİSYON İHANETTİR!”
CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Madımak'ı yakanlarla koalisyon ihanettir!” dedi ve vicdanı olan bu vahşeti hafızalardan sildirmemek isteyenleri 02 Temmuzda saat 18:00'de Akbank önüne davet etti.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“22 yıldır insanlığın yüz karası vahşet yüreklerimizi yakmaya devam ediyor. Sivas'ta güpegündüz 35 canı Allah'ın adını anarak yakanların hamisi, koruyucusu, avukatı, hayırlı olsun! Bu insanlarla aynı ülkede aynı topraklarda yaşamak tüm insanlık için bir zuldür. Katil sürüsünün arkalayıcıları o günlerde Refah Partisi'nde bugün ise AKP'de üst düzey görevlerdeler, milletvekili oldular, bakan oldular.
Ama bizim nazarımızda insan olamadılar. Türk insanının unutkanlık genine oynayan vahşet çetesi, sanıyor ki 22 yılda giden canlar unutulacaktır. Asla unutmayacağız, unutturmayacağız! Çünkü Madımak Hala Yanıyor! 2 Temmuzlar insanlık yok olana kadar anılmaya devam edecektir. Katilinden, destekçisinden, siyasetçisinden hesabı sorulmadıkça kendisine insanım diyene uyku haramdır. Bu amaçla hala vicdanım var diyenleri 2 Temmuzda saat 18:00'de Akbank önünde bu vahşeti hafızalardan sildirmemek adına katılmaya davet ediyorum. Yanan 35 canın, ateşin düştüğü ocakların, ana yüreklerinin acısı acımızdır” dedi. Haber Merkezi