Ahmet Kaya isimli vatandaş, Başbakan Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı sürecinde destek vermek üzere süslediği 1968 model tek kapılı Anadol A1 marka klasik aracıyla Bolu halkının ilgisini çekiyor.

Tarihi Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turuna sayılı saatler kaldı. Ak Partili teşkilatların çalışmalara ara vermeden devam ettiği şu günlerde, vatandaşlarda oylarının rengini elli etmeye başladı. 25 yaşındaki Ahmet Kaya isimli vatandaş, ilk yerli otomobil olan 1968 model Anadol A1 tek kapılı klasik aracını Erdoğan posterleri ile süsleyerek, Bolu sokaklarında gezmeye başladı.

Ahmet Kaya aracıyla kent merkezindeki halkın büyük ilgisini çekerken, aracını Recep Tayyip Erdoğan afişleri ile süslemekten gurur duyduğunu söyledi. Kaya, Milli iradeye destek olmak üzere 1968 model tek kapılı Anadol A1 marka klasik aracımı Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleri ile süsledim ve yaklaşık bir haftadır kent merkezinde tur atıyorum. Aracımın emsallerinin nadiren görülmesinden olmasından dolayı büyük ilgi çekiyor” dedi.

“12 YILDA TÜRKİYE'Yİ NERDEN, NEREYE TAŞIDIĞI ORTADA”

Türkiye'nin 12 yıllık Ak Parti döneminde büyük gelişim kat ettiğini söyleyen ve bunun mimarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Kaya, Sayın Başbakanımızın son 12 yılda Türkiye'yi nerden nereye taşıdığı ortada. O nedenle Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızın sonuna kadar destekçisiyim. Onunla gurur duyuyorum. İnşallah 10 Ağustos'ta eşi benzeri görülmemiş bir destekle seçilen Cumhurbaşkanı olarak tarih yazacak” diye konuştu.