Türk Kızılayı Bolu Şubesi yönetimi, aynı zamanda birlikte mesai yaptıkları AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı ziyaret ederek atama kararından dolayı tebrik etti. Mesai arkadaşı Doğanay'a başarılar dileyen İka, yönetim olarak büyük mutluk duyduklarını belirterek, Getirilmiş olduğunuz görevi layıkıyla yapacağınızdan hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Kızılay Bolu Şubesi Başkanı Op. Dr. Hüseyin İka, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı ziyaret etti. Çarşamba günü 12.00'de yönetim kurulu üyeleri ile parti binasına gelen İka, aynı zamanda Kızılay Bolu Şube Başkan Yardımcısı olan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından 2 hafta önce il başkanı olarak görevlendirilen Doğanay'ı atama kararından dolayı kendisini tebrik etti.

İKA: KIZILAY OLARAK GURUR DUYDUK”

Doğanay'ın atamasını değerlendiren İka, atama kararından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek,“Biz Bolu'daki merhamet ve şefkat evi olarak, iyi insanların insanlarımıza ulaşmak için kullandığı bir kurum olarak ve bir Kızılay yönetim kurulu üyesi olarak burada bulunmanızdan büyük memnuniyet ve gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Getirilmiş olduğunuz görevi layıkıyla yapacağınızdan hiçbir şüphemiz yok. Daha önce birlikte yapmış olduğumuz çalışmaların bundan sonrası için de ışık tutacağına eminim” diye konuştu.

“BİZLERE DESTEK OLACAĞINIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK”

İka, konuşmasının devamında Kızılay Şubesi'nin üstlendiği sosyal sorumluluklardan bahsederek, Bolu Kızılay'ın Türkiye'nin önde gelen şubeleri arasında yer aldığını kaydetti. Bizler Bolu'daki halkımızın merhamet evi olurken yalnızca Bolululara değil; tüm Türkiye'deki ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz” diyen İka,“Uluslararası çalışmalarımızla da birçok şeye imza attık. Hem yurt içinde yapacağımız hem de yurtdışı yapacağımız çalışmalarda bizim önümüzü açacak şekilde bizlere destek olacağınızdan hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. İka, son olarak Seçimler 1 Kasım tarihi itibariyle bitmiştir. Bu tarihten sonra bütün herkesin ortak kaygısı bu vatana millete ve Bolu'ya hizmet etme derdidir. Bu dert çerçevesinde, birlikte hareket edeceğimizden eminim” şeklinde konuştu.

DOĞANAY: ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN BİRLİKTE KAFA YORACAĞIZ”

İl Başkanı Nurettin Doğanay'da, Kızılay Bolu Şubesi Başkanı İka ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Bende bir Kızılay yönetim kurulu üyesi olarak burada sizleri ağırlamaktan son derece mutluyum” diye konuştu. Bolu'da birlikte yaşıyoruz” diyen Doğanay, konuşmasının devamında Kızılay Türk milletinin hassas yanıdır. Kızılay deyince milletimizin gönlü de eli de açıktır. Çünkü en zor zamanda Kızılay vardır, ‘Kimse yok mu' denildiğinde hep Kızılay olmuştur. O yüzden halkın ve bizlerin gözünde Kızılay'ın yeri çok önemlidir. Evet, Bolu'da birlikte çalışacağız inşallah. Birlik ve beraberlik içinde, Bolu için ülkemiz ve milletimiz için neler yapabiliriz diye kafa yoracağız. Proje üretme noktasında inşallah bu süreçte birbirimize destek olacağız. Ben tekraren başta değerli dostum Kızılay Başkanımız Sayın Hüseyin İka olmak üzere sizlere nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İka ve beraberindekiler, 45 dakika süren buluşmanın ardından mesai arkadaşı olan İl Başkanı Nurettin Doğanay'a üzerinde Bolu Kızılayılogosu bulunan fincan takımı armağan etti. Ardındanhatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret sona erdi. Haber Merkezi