Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Kızılay Bolu Şubesi, mahalle muhtarları ile işbirliğine giderek ihtiyaç sahiplerini tespit ediyor. Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, şuana kadar 69 aileye çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, Bolu'daki merhamet eli olarak misyonumuz ve vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Türk Kızılayı Bolu Şubesi, ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Şube içerisinde oluşturulan komisyonun çalışmaları doğrultusunda, mahalle muhtarları ile iletişime geçerek o bölgedeki ihtiyaç sahiplerini belirliyor. Tespit edilen ailelere ise muhtarlar eşliğinde ziyaret edilerek yardımlarda bulunuluyor.

İKA: ŞUANA KADAR 69 AİLEYE ULAŞTIK”

Uygulama ile şehir merkezindeki çeşitli mahallelerde yaşayan 69 aileye şefkat elini uzattıklarını kaydeden Kızılay Şube Başkanı Op. Dr. Hüseyin İka, Kızılay Şubesi olarak ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun için yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kolları üyelerimiz, kadın kolları üyelerimiz ve şube çalışanlarımızdan oluşan bir komisyonla ve toplum lideri kabul ettiğimiz mahalle muhtarlarımızın da desteği ile şuana kadar Sağlık mahallesi, Çıkınlar mahallesi, Gölyüzü mahallesi, Karamanlı mahallesi, Tepecik mahallesi, İzzet Baysal mahallesi, Seyit mahallesi, Dodurga mahallesi ve Aktaş mahallesindeki 69 aileye ulaştık. Bu ailelerimize de her türlü gıda, giyim, zekat, sebze-meyve, çocuk bezi, hasta bezi gibi çeşitli yardımlarda bulunduk. Bolu'daki merhamet eli olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. Haber Merkezi