Bolu 1.Amatör Küme Play-Off grubunun 7'inci haftası, hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Günün ilk maçında Kızıkspor ile Bolu Belediyespor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan Kızıkspor 5-3 galip ayrıldı.
Soğuk bir havada oynana maçta play-off'ta iddiası olmayan iki takımın mücadelesinde Kızıkspor galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmaya genç bir kadro ile çıkan Kızıkspor rakibinin üzerine daha ilk dakikalarda gitmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla baskıyı kuran Kızıkspor dakikalar 56'i gösterirken ilk golünü Yusuf'un ayağından buldu. Sağ kanattan gelişen atakta altı pas içinde topla buluşan Yusuf Kızıkspor'un ilk golünü ayak içiyle Belediye ağlarına gönderdi. Kızıkspor genç olmasına ve maç tecrübesinin az olmasına rağmen ayağa toplarla rakibinin üzerine gidiyor ve sürekli gol arıyordu. Dakika 27 olduğunda da bu amacına ulaştı. Topla rakip defansın arasından sıyrılan Semih kalecinin ayakları dibinden topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra toparlanmaya çalışan Belediye, rakip takım üzerinde baskı kurmaya başladı ve bu baskının sonucu golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Atacan kendisinin ve takımının ilk golünü Kızıkspor ağlarına gönderdiğinde dakikalar 34'ü gösteriyordu. İlk yarı bu sonuçla bitecek diye düşünülürken genç Kızıkspor ilk yarı sonucunu Dolunay'ın ayağından bulduğu golle 3-1 olarak belirledi.
KIZIKSPOR'DAN GOL YAĞMURU
Maçın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başlayan Belediyespor golü erken buldu. İkinci yarı başlar başlamaz ataklarını sıklaştıran Belediye 48'nci dakikada durumu 3-2'ye getirdi. Belediyespor beraberlik için mücadele ederken Kızıkspor'un gençleri boş durmuyor, sürekli rakip kaleyi yokluyordu. Kızıkspor yediği ikinci golden hemen beş dakika sonra kullandığı bir yan topta defanstan gelen Emrah'ın golü ile 53'cü dakikada durumu 4-2'ye getirdi. Bu golden sonra yorgunluğun etkisiyle oyun sertleşmeye başladı. Belediyespor'dan Sedat 56 dakikada rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Genç Kızıkspor'un oyuncularında yorgunluk belirtileri görülmeye başladı. Bunu fırsat bilen Belediyespor rakibini üzerine giderek en azından beraberliği sağlamak istiyordu. Yine gelişen bir Belediye atağında topla buluşan Atacan takımının beraberlik umudu olan golü 67'ci dakikada Kızıkspor ağlarına gönderdi (4-3). Belediyesporlu oyuncular bu golden sonra beraberlik golünü atmaktan çok hakeme itiraz etme düşüncesine kapılınca daha önce sarı kartı olan Sedat hakeme itirazdan ikinci sarı kart ve peşinden gelen kırmızı kartla oyundan atıldığında dakikalar 75'i gösteriyordu. 10 kişi kalan Belediye rakibini durdurmakta zorlanıyor ve sert müdahalelerle Kızıkspor'u durdurmaya çalışıyordu. Oyuna sonradan giren Kızıkspor'lu Salih arkadaşından aldığı pası çok güzel değerlendirdi ve Kızıkspor'un 5.ci golünü ağlara gönderdi (5-3). Maç böyle bitecek diye düşünülürken Belediyespor'dan Muhammet rakibine arkadan yaptığı sert hareket nedeniyle direkt kırmızı kartla cezalandırılınca takımını 9 kişi bırakırken Kızıkspor antrenörü geçen hafta olduğu gibi yine hakeme itiraz edince hakem tarafından oyundan ihraç edildi. Maç Kızıkspor'un 5-3'lük galibiyetiyle sona erdi.
Hakemler: Okan ÇOBANOĞLU***, İsmail DOĞAN***, Ali SEÇİLMİŞ***
KIZIKSPOR: Emre***, İlker***, Emrah***, Yusuf***, Anıl***, Mert* (Resul***), Semih***, Dolunay***, Tuncay***, Çağlar***(Cenk***)
Antrenör: Hasan ÇİÇEK
BOLU BELEDİYESPOR: Volkan**, Ömür**, Anıl**, Mete**, Atacan**, Tayfun**, Önder**(Mustafa Can), Muhammet**, Oğuz**, Tugay**, Sedat**
Antrenör: Feridun TÜREDİ