Bolu Amatör Küme play-off eleme maçları hafta sonu Karaçayır'da oynandı. Günün ikinci maçında Kızıkspor ile Göynük İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 1-0'lık üstünlükle kapatan Kızıkspor, ikinci yarıda da bulduğu iki gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haber Merkezi

Karaçayır Spor kompleksinde oynanan play-off eleme maçlarının ikinci maçında Kızıkspor ile Göynük İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtan Kızıkspor, ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlasa da rüzgarı da arkasına alana Kızıkspor sağlı sollu ataklarla Göynük İdmanyurdu kalesinde gol aradı. Rakibi Göynük İdmanyurdu'nu kendi sahasına hapis eden Kızıkspor aradığı golü 15.dakika buldu. Nuri'nin attığı golle rakibi karşısında 1-0 öne geçen Kızıkspor, önde olmanın verdiği avantajla oyunu istediği gibi yönlendirdi. Golü bulduktan sonra ayağa yaptığı paslarla rakip kalede gol aramaya devam eden Kızıkspor girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45 dakika 1-0 Kızıkspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına bu kez hırslı başlayan ve rüzgarı arkasına alan taraf Göynük İdmanyurdu olurken, henüz maçın 46.dakikasında girdiği %100'lük gol pozisyonunu gole çeviremeyince oyunun kontrolünü Kızıkspor'a kaptıran Göynük İdmanyurdu maçın 63.dakikasında kalesinde ikinci golü gördü. Kızıkspor bulduğu ikinci golle daha da rahatlarken, maçın 86.dakikasında Kızıkspor Uğur Aldemir'in attığı golle farkı 3'e çıkarttı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Kızıkspor 90 dakika sonunda sahadan 3–0 galip ayrıldı ve play-off biletini kapatan ikinci takım oldu.