İzzet Baysal Caddesinin yan sokaklarından biri olan Vaysal sokakta Belediye işlerini yapmak üzere bulunan itfaiyeciler görev başında bir vatandaşın saldırısına uğradı.

HABER: EMRAH ÖGET
Edinilen bilgiye göre İzzet Baysal Caddesinde kaynak yapan bir usta iş kazası geçirerek kolundan yaralandı ve ambulansı aradı. Vaysal sokaktan geçerek İzzet Baysal caddesine ulaşmak isteyen ambulans, itfaiyenin yolu kapatmasından dolayı caddeye ulaşamadı.

YERDE TEKMELEDİ
Bunun üzerine itfaiyecilere sinirlenen yoldan geçen bir vatandaş itfaiyecilerden birini yere yatırarak tekmelemeye başladı. İtfaiyecilere kızan vatandaş çevredeki diğer vatandaşların sakinleştirmesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Ancak sinirini alamayan öfkeli vatandaş tekrar olay yerine geldi.

BIÇAKLA KOVALADI
Tekrar olay yerine gelen öfkeli vatandaş itfaiyeciyi bıçakla kısa bir süre korkutmak amaçlı kovaladıktan sonra, ‘ben delikanlıyım, ben bunu sana saplamam' diyerek bıçağı yere fırlattı.

POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki görgü tanıklarından bilgiler alarak öfkeli vatandaşı ifadesi alınmak üzere karakola götürdü. Öfkeli vatandaşın yere yatırıp tekmelediği itfaiye görevlisinin ise ameliyatlı olduğu öğrenildi ve hastaneye kaldırıldı.