D-100 Karayolu Bolu kesiminde iddiaya göre kız arkadaşı ile ettiği edilen bir genç üst geçide çıkıp intihar etmeye kalkışınca ortalığı birbirine kattı. Öfkeli genç, polis ekiplerinin ikna etmesinin ardından aşağı indi.

Olay, gece saatlerinde Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde bulunan Kız Konuk Evi mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre kız arkadaşı ile kavga eden 29 yaşındaki Doğan Konuk üst geçide çıkıp bağırmaya başladı. Sesleri duyan çevredeki vatandaşlar olayı, 112 Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Polis ekipleri genci ikna etmek için konuşmalara başladı. Bu esnada İtfaiye ekipleri önlem almak amaçlı hava yastığı açtı.

KIZ GELİNCE AŞAĞI İNDİ

Polis ekiplerinin ikna çalışmalarına karşılık olarak O buraya gelecek yoksa atarım kendimi” diyen genç, kendini korkuluklardan aşağı sallandırdı. Genç kızın iletişim bilgilerine ulaşan polis ekipleri, durumu anlattı. Olay yerine gelen genç kız polis ekipleri ile beraber üst geçide çıkıp Doğan Konuk'u ikna etmek için konuşmaya başladı. Konuk, genç kızın gelmesi ile beraber ikna olarak üst geçitten indirildi.

Olayın sonrasında Doğan Konuk ve genç kadın Polis karakoluna götürülürken Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Erol DEĞİRMENCİ