Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde görülen şüpheli şahıslara yönelik sıkı çalışmasına ara vermeden devam ediyor.

Ekipler, il genelinde 115 Polis İmdat hattına gelen şüpheli şahıs ve araç ihbarlarını titizlikle incelerken, kendi gözlemleri neticesinde tespit ettikleri şahıslar üzerinde de çalışma yapıyor. Son olarak İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan MOBESE'ler tarafından tespit edilen bir şüpheli şahıs ekipleri harekete geçirdi.

Hava sıcaklığının 25 ila 30 derece arasında seyrettiği Bolu'da, kahverengi ayakkabı, kaban ve bere ile caddede yürüdüğü tespit edilen bir şahıs polisi alarma geçirdi. Telsiz anonsu ile şahsın yeri tüm ekiplere bildirildi.

Anonsu takip eden ekipler, İzzet Baysal Caddesi üzerinde yaptıkları koordineli çalışma neticesinde, şüpheli şahsı kısa sürede yakaladı.

Yapılan kimlik kontrolü ve üst aramasında, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahıs, ekiplere verdiği ifadesinde, hasta olduğunu bu nedenle kabanla gezdiğini belirtti. Şüpheli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Haber Merkezi