Sanayi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçen kango tipi araç başka bir otomobile vurunca ortalık savaş alanına döndü. Otomobilden orta refüje fırlayan yaralı kadın acı içinde feryat etti.
Kaza, saat 15:15 sıralarında D-100 Karayolu'nun Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzzet Arıkan idaresindeki 14 DM 057 plakalı otomobil, sanayi istikametinden Uğur Mumcu Parkı istikametine geçmek isterken kırmızı ışık ihlali yaptı. Kırmızı ışıkta geçen otomobile İstanbul'dan Ankara istikametine seyreden Zeynel Ökmen idaresindeki 14 DA 822 plakalı kango tipi araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da ters istikamete dönerken, yaralılar orta refüje fırladı.
3 KİŞİ YARALANDI
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk olarak sürücü İzzet Arıkan'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı olarak orta refüjde bekleyen Saniye D. ise bir süre olay yerinde tedavi edildikten sonra ambulansa İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Diğer aracın sürücüsü Zeynel Ökmen ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralanırken, araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.