Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali kapsamında Bolu'ya gelen Kırgızistan Halk Dansları ekibi, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Bolu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz; Festivalimiz iptal olmuş olsa da burada bizimle birlikte olmanız mutluluk verici. Burası sizin eviniz ve her zaman öyle kalacak” dedi.

İptal edilen Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali için önceden planlanması sebebiyle Bolu'ya gelen Kırgızistan Halk Dansları Ekibi, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Bolu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarete Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert'te katıldı.

Hepsi profesyonel dansçılardan oluşan ekibin tamamı ile tek tek tokalaşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'ya hepiniz hoş geldiniz. Ülkemizde gerçekleşen terör olaylarından dolayı Köroğlu Festivali'ni iptal etme kararı alsak da önceden planlandığı için sizler yurt dışından gelecek ekipleri Bolu'da yine misafir edeceğiz. Kültürel anlamda bazı programlar ve geziler gerçekleştirecek sizlerle yine beraber olacağız. Burası sizin eviniz ve her zaman böyle olmaya devam edecektir. Her zaman yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi