Devre arası transfer edilen Adem Alkaşi harikalar yaratmaya devam ediyor. Oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan başarılı kanat oyuncusu Şanlıurfaspor maçının yıldızlarındandı. Bir diğer alkışı hak eden oyuncu ise Alican Karadağ oldu. Son haftaların formda ismi Şanlıurfaspor maçında da sahanın en iyilerindi. Bu oyuncuların çıkışı her hafta sürerken kaptan Alp Ergin ve Emre Kılınç'ın performansı her geçen gün düşüş gösteriyor.
Boluspor'a geldiği günden bu yana büyük beğeni toplayan Adem Alkaşi, Şanlıurfaspor maçına da damga vurdu. Savunma hattında yer almasına rağmen sahada basılmadık yer bırakmayan tecrübeli oyuncu 40 yıllık Boluspor'lu gibi mücadele etmesi izleyenlerin yüzünü güldürüyor. Bir pozisyonda topu kendi ceza sahasından alıp yaklaşıp 60 metre sürerek tek başına bütün sahayı fethetti. Pozisyonun devamında topu İskender'le buluşturmak isteyen Alkaşi'ye ofsayt bayrağı dur diyebildi. Bir diğer oyuncu Alican Karadağ ise her geçen gün futboluna biraz daha katıyor. Sahanın her yerinde yer alan genç oyuncu savunmaya ve hücum hattına verdiği katkılardan dolayı son haftaların en çok çıkış gösteren oyuncuları arasında yerini aldı. Aynı zamanda sürekli top çalan Alican rakip Şanlıurfaspor'un çoğu atağını başlamadan bitirdi.
SAHADA YOKLAR!
Son haftalarda performansı sürekli düşüş gösteren kaptan Alp Ergin Şanlıurfaspor maçında da sahada yoktu. Sürekli pas hatası yapan Boluspor'un emektar oyuncusu bir pozisyonda Teknik Direktör Engin Korukır'ı çılgına çevirdi. Orta sahada kaptırdığı top Şanlıurfaspor kontra atağına dönüşünce Korukır yüksek sesle bağırarak Alp Ergine uyarıda bulundu. Performansı düşen oyuncular arasında genç Emre Kılınç'da yer aldı. Şanlıurfaspor maçında istediği futbolu sahaya yansıtamayan oyuncu, maçın 22. dakikasında boş kaleye topu gönderemeyince Boluspor altın değerinde bir golden oldu.