Baston diyarı olarak bilinen Devrek'ten gelerek Özel Çağsu Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuğba Yüzüak'a başvuran Kıvaç Gözsüz 3ay gibi kısa bir sürede 12 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşadı.

Tuğba Hanımın yaptığı diyet planı ile sağlıklı kilo vermeye devam eden Kıvaç Gözsüz, Hem dengeli besleniyorum. Hem aç kalmıyorum Hem de kilo veriyorum” diyerek yaşadığı değişimden ötürü yaşadığı mutluluğu paylaştı. Gözsüz, ayrıca bel fıtığı rahatsızlığı olduğunu ve fazla kilolarını vererek bel fıtığı rahatsızlığından kaynaklanan ağrılarında da ciddi anlamda azalma olduğunu belirtti. Diyet yapmaya başladıktan sonra verdiği her kilo ile daha da motive olduğunu belirten Gözsüz, diyet yapmanın zor değil bilakis keyif verici olduğunu da sözlerine ekleyerek, kendisinde ki muhteşem değişimin mimarı olan Özel Çağsu Hastanesi Diyetisyeni Tuğba Yüzüak'a çok teşekkür etti.
Tuğba Yüzüak ise, danışanlarımın kendisine olan güveni sayesinde hedeflenen kilolara ulaştıklarını ifade etti. Hedef herkesin bir adım ötesinde yeterki o adımı atmaya karar verelim” diyen Yüzüak, sağlıklı yaşamak herkesin hakkı. Bu açıdan diyet yapmak çok önemli” dedi. Yüzüak, Devrek'ten gelerek diyet programını uygulayan Kıvaç Gözsüzün, 3 kilo daha vermesini beklediğini belirterek, Hedefimiz önce sağlıklı ve kontrollü beslenerek kilo vermek sonrasında da verilen kiloların geri alınmamasını Sağlamak. Kıvanç beyde Programına uyarak hedeflerine ulaşan danışanlarımdan” ifadesini kullandı. Haber Merkezi