Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımı idari menajeri Sacit Kilitci, hafta sonu oynanacak olan Düzce Belediyespor karşılaşmasına tüm kırmızı beyazlı taraftarları davet etti.

İdari menajer Kilitçi ile yapılan röportaj şöyle:

Takım, 2 haftadır galip geliyor, genel değerlendirme yapar mısınız?

Kilitçi: Basketbolcularımız artık işin ciddiyetini gördüler ve bir takım nasıl olunur, nasıl oynanır, nasıl savaşılır onu gösterdiler ve sonuçlarını aldılar.”

Gemlik Gücümspor galibiyeti ile TB3L Playoff turuna kalmak garantilendi, şimdi hedef nedir?

Kilitçi: 24 takım arasında en düşük bütçeli takımlardan birisiyiz. Dar kadromuzla büyük işler başardık. Ligde kalın, küme düşmeyin yeter dediler ama bizim oyuncularımız hedefi kendileri koydular. Kafaları çok rahat, stresleri yok o yüzden gidebildiğimiz yere kadar gideriz. Bu takımın istediğinde yenemeyeceği takım yok.”

Bu hafta Batı Karadeniz derbisi var. Bolu Belediyespor Boluspor - Düzce Belediye maçı var, yorum ve beklentiniz nedir?

Kilitçi: Biz 2 hafta kala play-off'a kalmayı garantiledik. Düzce için mutlak galip gelmesi gereken bir maç. Bu da maçın ciddiyetini arttırıp, ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Biz bugüne kadar her maça kazanmak için çıktık, bu maç sonuçta bölgenin derbisi güzel bir maç olacak ve kazanmak için ne gerekirse yapılacak. Bu derbiye basketbolu sevenleri, bizi gönülden destekleyenleri bekliyoruz.” Haber Merkezi