Boluspor U-15 Kartalspor karşısında tarihi bir galibiyet imza atarken, zorlu maçta kırılma anları orta sahada oldu. Haftalar sonra bir arada oynayan orta saha oyuncuları Karatalspor maçında ne kadar kaliteli olduklarını bir kez daha gösterdi.
Kartalspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin gizli noktaları, hem maç içinde hem maç sonunda ortaya çıktı. Sezon başında U-15 takımının orta sahada yükünü çeken Özgür, Samet, Ahmet oyuna sonradan giren Ufuk, Kartalspor maçında sahneye çıkan oyuncular oldu. Ahmet'in sakatlıktan tamamen kurtulmasının ardından eski fuleli koşularını tekrar yapması ile bu koşuların ve isabetli vuruşların ardından Özgür'ünde rahat bir nefes aldığı göründü.
Özgür topla oynadığı anlarda adeta Kartalspor'un orta sahasına ecel terleri döktürdü. Samet Yalçın ise orta sahanın ortasında aldığı görevle takım arkadaşlarına yön verip lider görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekip isabetli paslarla alkış aldı. Kartalspor karşısında oyuna Ahmet'in yerine giren Ufuk ise oyundan çıkan arkadaşını aratmadı. Sağ kanattan tehlikeli ataklara karşı maçta rakibin adeta ölüm timi oldular.