Kıbrıscıkspor Kulübü bu sezon amatörde ve alt yapı liglerinde kupalara ambargo koydu. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Kıbrıscıkspor Kulüp Başkanı Sabahattin Kocadağ 35 bin liraya Kıbrıscıkspor mucizesi yarattıklarını söyledi.
Kıbrıscıkspor yönetim kurulu tarafından Barış Pastanesi'nde basın mensuplarına bir kahvaltı verildi. Kahvaltıda konuşan Kocadağ, Bu yıl çok önemli başarılara imza attık. Kendimizden nüfus ve potansiyel açısından daha büyük olan ilçe takımlarını geride bıraktık. Altyapımıza büyük önem verdik. U-15, U-17, U-19 ve 1.Amatör Ligde şampiyon olarak bir ilke imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Yönetimimiz oldukça bilinçli ve kariyerli isimlerden oluşuyor. Mustafa Esmer hocamızın fedakarlıklarını da unutmuyoruz” dedi.
“BOLUSPOR'UN ŞAMPİYON OLAN U-15 TAKIMINA DİREKT OYNAYAN OYUNCULAR VERDİK”
Boluspor'a futbolcular verdiklerini söyleyen Kocadağ, Boluspor ile birlikte tüm kategorilerde takımları olan bir kulübüz. Boluspor'un şampiyon olan U-15 takımına direkt oynayan oyuncular verdik. Dağcılık ve voleybol gibi birçok branşta ayaktayız. Bölgesel Amatör Lige yükselmemiz halinde önemli işler başaracağımıza inanıyoruz” dedi.
“HALI SAHA VE TESİS İÇİN PROJEMİZ ÇİZİM AŞAMASINDA”
Kocadağ tesisleşmeye giderek kulübün maddi sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Kocadağ, Şu anda Halı Saha ve Tesis için projemiz çizim aşamasında. Maddi olarak büyük rakamlar ortaya çıkacak olsa da bu yönetimin bu işi de bitireceğine inancım tamdır. Kulübümüz tesislerini tamamladığı takdirde Bolu'da ve Türkiye'de çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi.