Bolu 1.Amatör Küme Play-Off grubunun 7.haftası hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Günün son maçında Geredespor ile Kıbrıscıkspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan Kıbrıscıkspor 4-1 galip ayrıldı.
Pazar günü Karaçayır'da oynanan gece maçını Kıbrıscık farklı kazandı. Hava kararmaya, akşamın soğuğu çıkmaya başladığında birde karla karışık yağmurun yağışı ile Karaçayır; beni unutmayın” dedi. Gerede açıkça söylemesek gerekirse bitse de gitsek modun da oynadığı maçta, kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan Kıbrıscıkspor karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kıbrıscık ayağa paslar, sürekli yön değiştirerek rakibinin başını döndürüyor, Kenarda maçı izleyenlere şov yaparak karaçayırın soğuğunu unutturuyordu. Dakikalar 17'yi gösterdiğinde kaptan Serdar ceza sahası içinde buluştuğu topu Gerede ağlarına gönderdi (1- 0). Golden sonra başlama vuruşunu yapan Gerede daha iki pas yapmadan Kıbrıscık baskısı karşısında topu kaptırınca ne olduğunu anlayamadan Nurettin'in ayağından ikinci golü bulan Kıbrıscıkspor, 2 -0 öne geçtiğinde dakikalar 18'i gösteriyordu. Attıkları ikinci golden sonra bir ara rehavete kapılan oyuncuları topla daha rahat oynuyor ve bir bu kadarda oyun disiplininden uzaklaşıyorlardı. 30. dakikada yine Kıbrıscık atağında Gerede defans oyuncusunun topa elle müdahalesini hakem penaltı ve sarı kartla cezalandırdı. Penaltı atışını kullanan Serdar galibiyetinde verdiği rahatlıkla çok kötü bir vuruş yaparak topu auta gönderince Kıbrıscık üçüncü golünden oldu. İlk yarıda 2-0 Kıbrıscıkspor'un galibiyeti ile sona erdi.
KIBRISCIK PES ETMEDİ
İkinci yarı başladığında sanırım soyunma odasında Mustafa Esmer hoca, oyuncularına gereken uyarıyı yapmış olsa ki, Kıbrıscık oyun ciddiyetine kavuşmuş ve futbolu futbol gibi oynamaya başlamıştı. Bu arada gelişen Gerede atağında forvet oyuncusu Serkan Gerede'nin golünü atarken dakikalar 50'yi gösteriyordu (2-1). Golden sonra hemen toparlanan Kıbrıscıkspor'lu oyuncular aradan üç dakika geçmesine rağmen golcü oyucuları Nurettin'in kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü buldu (3-1). Ceza sahası içinde topla buluşan Nurettin sert ve düzgün bir vuruşla attığı gol, Geredespor'un da direncini iyice kırdı. Kıbrıscık topa daha fazla sahip oluyor, ayağa kullandığı paslarla topun kendilerinde kalmasını sağlıyordu. Maç bu şekilde devam ederken Geredespor gol atmak için pek çaba sarf etmiyor, bir an önce maç bitse de soyunma odasına dönsek diye düşünürken Kıbrıscıkspor'un gol yollarında etkili ismi Mutlu 84. dakikada arkadaşından aldığı topla ceza sahasına girerek kalecinin altında topu Geredespor ağlarına gönderince maçın skoru belli oldu (4 -1).
Hakemler: Samet YAĞCI***, Ahmet ARIÖZ***, Adem CENİK***
KIBRISCIKSPOR: Metehan***, Erhan***(Cemal***), Barış***(Faruk Hakan**), Ramazan***, Özkan***, Hakan***, Serdar***, Burak*** (Samet**), Nurettin***, Melih***
Antrenör: Mustafa ESMER
GEREDESPOR: Emre**, Okan**, Ramazan**(Hasan*), Cengizhan**, Oğuz**, Güvenç***, İsmail**, Serkan**, Mustafa Fatih**, Hasan Can**, Ertan**(Gökhan**)
Antrenör: Bahri DUMAN