Bolu'yu Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) temsil eden Kıbrıscıksporlu yöneticiler, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'i ziyaret etti.

Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen 5 dönümlük arazi üzerine bir spor tesisi yapmayı hedefleyen Kıbrıscıksporlu yöneticiler, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'le bir araya geldi. Salı günü saat 16.00'da parti binasında gerçekleşen görüşmede Kıbrıscıkspor Kulüp Başkanı Sabahattin Kocadağ ile kulüp yöneticileri Fevzi Dönmez, Hasan Aksoy ve Süreyya Kocadağ yer aldı. Ziyarette Karaçayır'da kendilerine tahsis edilen 5 dönüm arazi üzerine Halı saha ve Çok Amaçlı Spor Salonu yapmayı hedeflediklerini kaydeden Kıbrıscıkspor Kulüp Başkanı Sabahattin Kocadağ, yaklaşık 2,5 milyon TL'lik spor yatırımının projesi hazır olduğunu kaydetti.

Kıbrıscıkspor'un Bolu'yu Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil ettiğini kaydeden Kulüp Başkanı Kocadağ, Hükümetimizin spora ve sporcuya destekleri ortada. Kıbrıscıkspor olarak bizlerin Halı saha ve Çok Amaçlı Spor Salonu projemiz var. Projesi hazır olan 2,5 Milyon TL'lik yatırımın hayata geçmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızla görüşerek yatırım programına alınmasını talep ediyoruz” dedi.

Konuyu not alan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise, Bolu'muzdaki spor yatırımlarını arttırmak sürekli girişimlerde bulunuyoruz. Bu konuda da üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar yanınızdayız. Milletvekillerimizle ve belediye başkanımızla konuyu değerlendirerek en kısa sürede ilgili makamlarla iletişime geçeceğiz" diyerek konuyu bakanlığa taşıyacağını söyledi. Haber Merkezi