Bolu 1.Amatör Küme Play-Off grubunun 9.haftası hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Günün son maçında Bolu Belediyespor ile Yeniçağaspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan her iki takımda 1'er puanla ayrılsa da Kıbrsıcıkspor BAL Ligi kapısını bir nebzede olsa araladı.
Günün önemli ve son maçında sahadan galip ayrılan olmadı fakat Kıbrıscık Bal Ligine aday takım olmayı başardı. Maçın önemini bilerek ve alacağı bir puanla B.A.L Liginin kapısını aralayacağını bilen Kıbrıscıkspor oyuna baskılı başladı. Önceki maçlarda da olduğu gibi ayağa paslar ve araya atılan toplarla gol arayan Kıbrıscıkspor beklemediği bir anda topu ağlarında gördü. Dakika 17 gol, Feyyaz 0-1. Bu dakikada topla ceza sahasında buluşan Özel İdarespor'un gol yollarındaki etkili oyuncusu Feyyaz defansın hatasını affetmedi ve düzgün bir vuruşla topu Kıbrıscıkspor ağlarına gönderdi. Yedikleri golden sonra beraberlik golünü arayan Kıbrıscık baskısını artırmaya ve gol aramaya başladı. Özel İdarenin tecrübeli defansı kendi sahasında kalabalık kalarak rakibine gol fırsatı tanımıyordu. Dakikalar 34'ü gösterdiğinde Kıbrıscıkspor rakip ceza sahasının sağ köşesinden kazandığı serbest vuruşta Serdar'ın güzel vuruşu ve Özel İdare kalecisinin de hatası ile beraberliği sağladı (1-1). Beraberlik golünden sonra oyuna tekrar başlayan özel idare rakibinin üzerine gelmesinden de faydalanarak defansını kalabalık tutup bulduğu boşluklardan gol arıyordu. İlk yarı berabere bitecek diye tahmin edilirken sahneye yine gol yollarındaki etkili isim Feyyaz çıktı. 44'ncü dakikada rakip defansın arasına giren Feyyaz kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak ilk yarı skorunu belirledi (1-2).
İkinci yarıya soyunma odasında Mustafa Esmer hocanın yaptığı uyarılar sonucu daha temkinli çıkan Kıbrıscık sağlı, sollu ataklarla rakibini bunaltmaya başladı. Bu arada ilk yarıda yaptığı sert hareket sonucu sarı kartı olan Özel İdaresporlu Şenol düdükten sonra topa vurunca 57'nci dakikada hakem tarafında ikinci sarı kart ve akabinde kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. On kişi kalan Özel İdare bu dakikadan sonra daha da zorlanmaya başladı. Kıbrıscıkspor'un forvet oyuncularının süratli oluşları, tecrübeli Özel İdare defansına zor anlar yaşatmaya başladı. B.A.L ligi sinyalleri veren Kıbrıscık takımını desteklemeye gelen başkanları, yöneticileri ve taraftar gurubunun desteği ile on kişi kalan Özel İdare hata yapmamak ve ikinci bir gol yememek için elinden gelen çabayı gösteriyordu. Dakikalar sekseni gösterdiğinde Kıbrıscıkspor'un tecrübeli oyuncusu Serdar son sözü söyledi. Ceza sahasında buluştuğu topu düzgün ve sert bir vuruşla Özel İdare ağlarına gönderince maçında skoru belli oldu (2-2).