Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Kıbrıscıkspor, ligin 17.haftasında sahasında Sultangazispor'u konuk etti. Kıbrıscıkspor, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

BAL Liginde Bolu'yu temsil eden Kıbrıscıkspor, ligin 17. haftasında sahasında Sultangazispor'u konuk etti. Hafta içi yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Kıbrıscıkspor, ikinci yarıda rakibini durdurmakta zorlanınca 90 dakika sonunda sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Karaçayır spor kompleksinde Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, rüzgarı da arkasına alan Kıbrıscıkspor, sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Konuk ekip Sultangazispor'un orta sahada kaybettiği toplarla gol arayan Kıbrıscıkspor, zaman zaman kalesinde pozisyonlar verse de Metahan rakip takımın forvetlerine gol izni vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda girdiği pozisyonlarda meşin yuvarlığı filelerle buluşturamayınca ilk 45 dakika 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı ve kontrollü başlayan konuk ekip Sultangazispor, maçın 47.dakikasında Kemal Emre Bozoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Kalesinde golü görmesine rağmen kontra ataklarla gol arayışlarını sürdüren Kıbrıscıkspor, defansta da zaman zaman boşluklar verdi. Bu fırsatı iyi değerlendiren Sultangazispor maçın 63.dakikasında Ömer Faruk Ermeç'in attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maçın 65.dakikasında Nurettin Çakır gördüğü kırmızı kart ile Kıbrıscıkspor'u 10 kişi bıraktı. Maçın 67.dakikasında Sultangazispor Serdar Öz'ün attığı golle skoru 3-0 yaptı. Kalesinde gördüğü üçüncü golden sonra oyundan iyice kopan ve sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Kıbrıscıkspor, maçın 74.dakikasında kalesinde 4'üncü golü gördü. Arka arkaya bulduğu gollerle rakibi Kıbrsıcıkspor'u oyundan düşüren Sultangazispor maçın 84.dakikasında Can Demir'in attığı golle skoru 5-0'a getirdi ve bu golde maçın skorunu tayin etti.

KIBRISCIKSPOR: Metehan, Oktay, Barış, Ramazan, Serdar, Emre, Mutlu, Hakan, Serkan, Nurettin, Burak

YEDEKLER: E.Çağatay, Serhat, Faruk, Yunuf, Samet, Atakan, Melih

ANTRENÖR: Turgut Arslan

SULTANGAZİSPOR: Cemal, Murad, Oğuz, Mahmut, Kemal, Emre, Barış, Onur, Ömer Faruk, Serdar, Mehmet Uzun

YEDEKLER: Hakan, Yasin, İbrahim, Can, Turgay

ANTRENÖR: Menduh Fidan Haber Merkezi