Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz seçim çalışmaları kapsamında Kıbrıscık'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Bolu Teşkilatlarının tümünün desteğini alarak seçim çalışmalarına devam eden Mehmet Emin Güz, Kıbrıscık'a çıkartma yaptı. Karadoğan Mahallesinde vatandaşları ziyaret eden Mehmet Emin Güz, 7 Haziran seçimleri öncesinde destek ve dua istedi. Kıbrıscıkta coşkuyla karşılanan Mehmet Emin Güz, Başbakan'ın Bolu mitingini değerlendirerek, Bilindiği gibi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu muhteşem bir kalabalık ile karşıladık. Ak Yürekliler, Ak Sevdalıları el ele gönül gönüle vererek Bolu mitingini bayram coşkusuna çevirdi. Meydanlar doldu, vatandaşlarımız Bolu sevdalısı Başbakanımıza sevgilerini belli etti. 30 bin kişilik Bolu mitingi ile vatandaşlarımız Ak Parti Hareketine olan güvenlerini bir kez daha ispat etti. Artık omuzlarımızdaki yük, üstlendiğimiz sorumluluk daha da büyük. Bizim boş konuşmaya vaktimiz yok. Daha güçlü Bolu için hizmet aşkıyla çalışacağız. Geçtiğimiz dönem boş konuşanlar nedeniyle hizmet kalitemiz düştü. Vatandaşlarımızı hizmet üretemediği için sadece konuşan zihniyete dersini mitingde vermiştir” dedi.

KIBRISCIK GELİŞİYOR

Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetlerin Kıbrıscık'a getirildiğini belirten Mehmet Emin Güz, Kıbrıscık'ta Cumhuriyet tarihinde yapılamayan, vatandaşlarımıza zulüm olan Bolu – Kıbrıscık yolunu asflatladık. 6 kilometrelik sıcak kaplamalı bölünmüş yol ve 23 kilometrelik kaplamalı tek yolu Kıbrıscıklıların hizmetine sunduk. Ayrıca Seben yol ayrımı ile Kıbrıscık yolunda da çalışmalarımız devam ediyor. ‘Yol medeniyettir' diyerek 13 yılda yol ağımızı modernleştirdik. Bolu'da 2.6 Milyar TL ulaştırma yatırımı sağladık. 2003 yılına kadar yapılan bölünmüş yol uzunluğu 6 bin 101 kilometre iken, son 13 yılda 16 bin 950 kilometreye yükselmiştir. Böylelikle ülkemizdeki yol seferberliğinden Kıbrıscık'ta nasibini almıştır, almaya da devam edecektir” dedi.

YAŞLI KADINLAR DUA ETTİ

Mahalle ziyaretlerimni sürdüren Mehmet Emin Güz, yaşlı kadınlardan bol bol dua aldı. Mehmet Emin Güz'ü Ankara'ya göndereceklerini söyleyen kadınlar, O bizim evladımız, Kıbrıscık'ın ve bölgenin gururu. Bizim için çalışacağını biliyoruz. Bu nedenle kendisini milletvekili olarak görmek istiyoruz” diye konuştular. Haber Merkezi