Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kıbrısçık'ta yapılan 80 adet konutun kura çekim töreni gerçekleştirildi. Törende kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, TOKİ'nin yaptığı evlerin hepsini son derece modern ve aynı standartlarda olduğunu belirterek, vatandaşlarımızın kötü kura çektim gibi bir takım üzüntülerinin olmaması gerektiğini söyledi.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kıbrısçık'ta yapılan 80 adet konutun kura çekimine katılan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kıbrısçık'ta tuttuğunu koparan bir Belediye Başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz ve onların bastırmasıyla ben ve milletvekillerimiz var. Herkes Kıbrısçık'ta bir şeyler olsun diye gayret ediyor. Her geçen gün Kıbrısçık'ın daha ileriye gittiğini görüyoruz” dedi.
Seben, Kıbrısçık gibi nüfusu az olan yerlerde nüfusun kalması gerektiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz şöyle konuştu; Buralarda kalıcı olabilmek refah seviyesini yükseltebilmek için ve buradaki yolları yaparak okumaya gidenleri rahat gidip gelebilmeleri için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Aldığımız mesafeyi sizlerin desteği ile daha da ileriye götüreceğiz. Yüzünüzü kara çıkartmamak için çalışıyoruz.
Ayrıca ilçeye gelen her yetkili Kıbrısçık'ın ileriye gitmesi için çalışıyor. TOKİ ile yeni binalara kavuşacağız. Belki de vatandaşlarımız ilk defa kaloriferli evde oturacak. İlk defa kira parası öder gibi ev sahibi olacak. Bu çalışmalar Seben'de ve diğer ilçelerimiz de devam ediyor. İşte bu siyasi istikrar yapısı bu tür yatırımların buralara gelmelerini sağlıyor. Bizde hepsini takip etmeye çalışıyoruz. Sizler her şeyin en iyisine çok şeye layıksınız. Sizlere ne yapsak azdır.”