Bölgesel Amatör Ligde Bolu'yu temsil eden Kıbrıscıkspor, sevenlerini üzmeye devam ediyor. Lig de kötü sonuçlar almaya devam eden Kıbrıscıkspor, kendi sahasında Çıksalınspor'a 1-0 mağlup oldu. Kıbrıscıkspor'da önemli kararlar alınmazsa, kırmızı mavililerin ilk yılında BAL ligine veda etmesi bekleniyor.

Haber Hakan Aydın

Bu sene BAL ligine çıkmasının ardından ilimizde farklı bir heyecan yaratan Kıbrıscıkspor, kötü gidişe bir türlü dur diyemiyor. Kadro yapısı olarak koşan ve teknik oyunculardan kurulu olan Kıbrıscıkspor, aldığı sonuçlarla tehlike sinyalleri veriyor. Kadroda bulunan genç oyuncuların birçoğu aldıkları alt yapı eğitimleri ile BAL Ligine damga vurmak isteseler de kaliteleri skora yansımıyor.

Sahasında Çıksalınspor'u konuk eden Kıbrıscıkspor, rakibiyle ilk 45 dakikada başa baş mücadele etmeyi başardı. İlk yarıda pozisyonlarda bulan Kıbrıscıkspor istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 3 puan için mücadele eden Kıbrıscıkspor sonucu bulacak golü bir türlü atamadı. Misafir takım Çıksalınspor, atağında penaltı kazanınca atışı da eski Bolusporlu oyuncu Yüksel Güleç kullanarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmada Kıbrıscıkspor beraberlik golünü bulamazken, temsilcimiz bu haftada sahadan boynu bükük ayrıldı.

RADİKAL KARARLAR ŞART

Lig de aldığı sonuçlarla ligin dibine demir atan Kıbrıscıkspor, ikinci yarıya da kötü başladı. Kıbrıscıkspor'u uzun lig maratonunda bu görüntü ile kötü günler bekliyor. Kıbrıscıkspor'un gelecek sene tekrar BAL liginde mücadele etmesi için grubunda puanlara ihtiyacı olurken, alacağı puanlarla da Bolu ilinde Play Off oynaması lazım. BAL ligine genç bir kadro ve projeleri olan yönetimiyle renk katan Kıbrıscıkspor'da acil önemler alınmazsa şu görüntü ile BAL ligine ilk senesinde veda edeceğe benziyor.

Birçok takımda olması gereken genç koşan kaliteli kadro yapısı ile alınacak radikal kararlarla ligin sonuna kadar mücadele edecek bir yapısı olan Kıbrıscıkspor'un bir an önce alacağı kararlarla lige ortak olması lazım