Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Kıbrıscık gezisinde ilçe pazarına da uğrayarak esnaflara işlerini sorarken, öğle tatilinde olan çocuklarla ve pazara inen köylülerle sohbet etti.
Kıbrıscık gezisinde ilçenin her Perşembe günü kurulan semt pazarına da giden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Pazar esnafı ile sohbet etti. İşlerini soran ve sattıkları ürünler hakkında bilgiler alan Vali Zahteroğulları, bir hediyelik eşya satan tezgahın önünde duran çocuklarla sohbet etti. Çocukların Anneler Günü için hediye baktıklarını öğrenen Vali Zahteroğulları, çocuklara derslerini sordu.
Pazar tezgahlarını gezmeye devam eden Vali Zahteroğulları, daha sonra ise artık günümüzde pek de kalmayan hayvan eyeri ve zincirleri satan tezgaha uğrayarak, esnaf ile bir süre sohbet etti.
İlçe pazarı nedeniyle köylerinden gelen vatandaşlarla da sohbet eden Vali Zahteroğulları, daha sonra ise Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ'ı ziyaret ederek kendisini tebrik etti.
Vali Zahteroğulları, Kıbrıscık Belediyesi'nden çıkınca karşılaştığı çocuklarla da uzunca bir sohbet gerçekleştirdi. Hepsi de ikinci sınıfta okuyan 4 çocukla eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Vali Zahteroğulları, sohbetlerinin sonunda çocuklara tüm sınıf arkadaşlarıyla beraber yemeleri için çikolata hediye etti.
Vali Zahteroğulları, Kıbrıscık gezisinde ayrıca kütüphane projesi kapsamında yakın zamanda faaliyete geçecek olan ve ücretsiz internet hizmeti de verecek olan İlçe Kültür evini ve Kıbrıscık Taşı Atölyesi'ni ziyaret ederek yetkililerden detaylı bilgiler aldı.