Geçtiğimiz hafta performansı nedeniyle dışarıya alınmasının ardından Kibong, Şanlıurfaspor deplasmanında önce kesik yedi sonrada Erginer tarafından kurtarıcı olarak sahaya sürüldü. Karşıyaka maçında kenara alınan Kibong formasını yedek kulübesine atmıştı. Yönetimin Kibong'a bu hareketinden dolayı 25 bin Tl ceza verdiği gelen haberler arasında.

Sahasında oynadığı Karşıyaka maçında aldığı beraberliğin yanı sıra Kibong'nın oyundan çıkışı daha çok gündeme gelirken, Teknik Direktör Reha Erginer'de Kamerunlu oyuncuyu ilk 11 de değerlendirmedi. Marc Kibong Mbamba oyundan çıkması sonrası formasını çıkararak yedek kulübesine atmıştı. Bu hareket sonrası Reha Erginer'de oyuncusunu ilk 11'de değerlendirmeyerek bir nevi ceza vermiş oldu. Kamerunlu oyuncuyu yanında oturtan Teknik Direktör Reha Erginer, ikinci yarıda Aleksandar Prijovic yerine oyuna aldığı Kibong 45 dakika sahada kaldı.

Boluspor yönetimi Kamerunlu oyuncu Marc Kibong Mbamba'ya 25 bin lira ceza verdiği de gelen haberler arasında yer aldı. Son haftalardaki performansı ile tartışılan Kamerunlu oyuncunun ligin ikinci yarısı için Boluspor'da kalıp kalmayacağı da Teknik Direktör Reha Erginer'den gelecek rapor doğrultusunda belli olacak. Haber Merkezi