BAL Ligi temsilcimiz Kıbrıscıkspor istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Haftalardır kötü gidişe dur diyemeyen temsilcimiz, kendi sahasında son sıralardaki rakibine 3 puan vererek son sıraya demir attı.

HABER MERKEZİ

Geçen sezon Bolu'da final karşılaşmasını kazanarak BAL ligine çıkan Kıbrıscıkspor, şampiyonluğun ardından Bolu'ya farklı bir hava getirmişti. Lige sahasında Diklitaş galibiyeti ile başlayan Kıbrıscıkspor, lige fırtına gibi bir giriş yapmıştı. Bu galibiyetin ardından 2 beraberlik alan Kıbrıscıkspor bir türlü istediği sonuçları ligde alamayarak destekleyenlerini üzdü. Oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine oranla genç ve daha çok koşan bir takım hüviyetinde görünen Kıbrıscıkspor, mücadeleci futbolunu bir türlü skora yansıtamıyor. Oyuncuların öz verili mücadeleleri rakiplerine zaman zamanda zor anlar yaşatırken, temsilcimiz bu haftada sahasında final niteliğinde bir karşılaşmaya çıktı.

Lig de rakibi olan Eskişehir Sağlıspor ile Bolu da karşılaşan temsilcimiz maçta ilk yarıyı rakibi karşısında golsüz tamamladı. İkinci yarıda rakibini mağlup etmek için sahaya çıkan Kıbrıscıkspor, maçta istediği golü bulamadı. Karşılaşmada golü bulan Eskişehir Sağlıkspor, deplasmanda 0-1 öne geçti. Bu golün ardından beraberliği sağlayamayan temsilcimiz Kıbrıscıkspor, ligde ki rakibine altın değerinde bir 3 puan verdi. Bu skorla da ekibimiz lig de son sıraya geriledi. Kadro yapısına bakıldığı zaman futbolu bilen, mücadele gücü yüksek olan teknik oyunculardan kurulu Kıbrıscıkspor oyununu bir türlü skora yansıtamazken, morallerde tamamen bozuldu.

Lig de kalmak için büyük bir mücadele örneği veren Kıbrıscıkspor'da bir şeyler ters giderken, kötü gidişatın dur denmesi için yöneticilerin çare aradıkları da gelen haberler arasında yer alıyor.