Her ayın ilk haftası Salı günleri Halkla Buluşma Günü düzenleyerek vatandaşların hastanelerden aldığı hizmetlerden memnun olup olmadıklarını değerlendiren Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, çalışan memnuniyetini de en üst seviyeye çıkarmak için her hafta bir hastanenin çalışanlarını ziyaret ediyor.
Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen, Genel Sekreterliğe bağlı sağlık kuruluşlarında çalışan personelin çalışan memnuniyetinin artırılması, personelin görüş, öneri ve isteklerini değerlendirmek üzere Mudurnu Devlet Hastanesi personeli ile bir araya gelerek sohbet etti.
Toplantıların amacının personel memnuniyetini olumsuz etkileyen faktörlerin tespiti noktasında personel ile istişare yapmak olduğunu belirten Özmen, buluşma toplantılarının her hafta bir hastanede devam edeceğini belirterek; hasta memnuniyet oranlarının %70 lere ulaştığını hizmet kalitesinin artırılmasında çalışan memnuniyetininde aynı oranda artırılması gerektiğini, personelin görüşlerini önemsediklerini belirtti. Hem vatandaş hem de çalışan memnuniyetinin artması ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi doğrultusunda hep beraber çalıştıklarını söyleyen Özmen, bu süreçte öncelikle vermiş olduğu özverili hizmetlerden dolayı personele teşekkür etti.