TRT Okul tarafından hazırlanan ve ünlü şarkıcı Keremcem'in sunuculuğunu yaptığı Keremcem'le Akustik Söyleşi” adlı programın çekimleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, Mayıs ayında TRT Okul'da yayınlanacak.
Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Keremcem'in konukları, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Daye Hatun karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Sema Keçik, modacı Neslihan Yargıcı, Organ Nakli Platformu Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile şarkıcı Merve Özbey'di. Programda, solistliğini AİBÜ İktisat Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Barış Çetinkaya'nın yaptığı ‘Burada Olsaydın' adlı grupta, Mor ve Ötesi'nin sevilen bir şarkısını seslendirdi. AİBÜ Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu da (TÜHOM) halk oyunu oynadı.
Pazar günleri TRT Okul'da yayınlanan ve önceki bölümleri İstanbul'daki çeşitli üniversitelerde çekilen Keremcem'le Akustik Söyleşi” programının Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde çekilen bölümü, Mayıs ayı içinde TRT Okul'da yayınlanacak.