AK Parti İl Ekonomik İşer Başkanlığı tarafından kentlerin ekonomik farkındalıklarını ortaya çıkartmak amacıyla başlatılan Kent Ekonomileri Forumu'nun öncesinde gurup üyeleri ikinci defa 15 Nisan Pazartesi günü Gazelle Otel'de yapılacak toplantıyla bir araya geliyor.
AK Parti Genel Merkez Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından başlatılan ve sivil nitelikli ve istişareye dayanan bir inisiyatif olarak görülen Kent Ekonomileri Forumu, forum öncesi 2. defa bir araya geliyor. Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Kent Ekonomileri Forumunu, İlimizde yaşayan ekonomist , siyasetçi ve bilim dünyasından temsilci ve kanaat önderlerinin son derece önemli olan görüşlerini almak üzere düzenlenmektedir. Bu Forumda ortaya çıkacak görüş ve öneriler, doğrudan ve hızlı bir biçimde siyasi ve bürokratik karar alma mekanizmalarına iletilecektir” dedi.
Bolu için çok önemli olan bu projenin 27 Nisan 2013 Cumartesi günü Gazelle Otel'de yapılacağını, ve forum öncesi ön hazırlık amacıyla 15 Nisan Pazartesi günü tekrar bir araya geleceklerini söyleyen Ömer Sayın İlimiz için hayati önem taşıyan bu projeye fikirleri ile destek vermek isteyen Bolulu hemşerilerimiz bizlere [email protected] adresinden ulaşabilir ve foruma katkı sağlayabilirler” şeklinde konuştu.
Ekonomi Danışma Grubu üyeleri aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.;
AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti İl Ekonomik İşler Başkanı Adil Esen, Moderatör Prof.Dr Mustafa Gencer, AİBÜ İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Şevket Tüylüoğlu, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Gülen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Atilla Çelikpençe, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yoltaş ve Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Caner