Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile beraber seçim çalışmaları için İstanbul'a giden Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 23 Haziran'da yapılacak olan seçimler için çalışmalara başladı.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

31 Mart Mahalli ve idari seçimlerinde Millet İttifakı CHP Adayı Tanju Özcan'a kaybeden, Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Fatih Metin daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı olarak atanarak Ankara'ya dönmüştü.

Yüksek Seçim Kurulu'nun, İstanbul seçimlerinin tekrarlanması kararı sonrası bakanlar çalışmalara başlamıştı. Geçtiğimiz akşam Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile beraber İstanbul'a giden Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Sarıyer ve Bahçeköy ilçelerinde vatandaşla bir araya geldi. Burada esnaf ziyaretlerinde bulunan Bakan Yardımcısı Metin, vatandaştan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için oy istedi.

“İSTANBUL DAHA GÜZEL OLACAK”

Bakan Yardımcısı Fatih Metinyaptığı ziyaretleri, Bahçeköy Merkez Mahallesi'nde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek keyifli sohbette bulunduk. Binali Yıldırım'la 23 Haziran'da İstanbul daha güzel olacak. Teşekkürler Bahçeköy. İstanbul'da seracılığın önemli merkezlerinden biri olan Sarıyer'de Bakanımız Bekir Pakdemirli ile birlikte üreticimle bir araya geldik. Üreten, emek veren kardeşlerimizin bugüne kadar olduğu gibi her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” notları ile sosyal medya hesaplarında paylaştı.