Pazar akşamı İzzet Baysal Caddesi'nde Boluspor ve Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları için sokağa dökülen sarı lacivertli taraftarlar ile bazı kendini bilmez Boluspor taraftarı arasında olaylar çıktı. Polis bazı taraftarlara müdahale ederken, yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Bir yandan şampiyonluğu kutlayan Fenerbahçe taraftarı diğer yanda düşme kabusunu son haftaya taşıyan Bolusporumuzun taraftarı. Pazar gecesi yaklaşık 50 kişilik Boluspor taraftarı ile Fenerbahçe taraftarları İzzet Baysal Caddesi'nde karşı karşıya geldi. Bir grup kendiniz bilmez Boluspor taraftarı, şampiyonluk kutlaması yapan Fenerbahçeli taraftara tepki göstererek, Burası Bolu. Takımımız düşme potasındayken siz neyin eğlencesini yapıyorsunuz” diyerek tepki gösterdiler.
POLİS MÜDAHALE ETTİ
Olaylar bir anda büyüyünce olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, bazı taraftarları zorla olay yerinden uzaklaştırdı. Fenerbahçe ve Boluspor taraftarları ayrı yerlere gönderildi. Sarı lacivertliler polis kontrolünde Kent Meydanı'na doğru yürüdüler. Boluspor taraftarı da Bolu'da 3 büyük istemiyoruz” tezahüratlarıyla Belediye Meydanı'na yürüyüşe geçti. Polis her iki taraftar grubuna da taşkınlık olmaması için önlemlerini arttırdı.
Bolu polisi gece boyunca taşkınlık yaşanmaması için şehrin kritik noktalarında önlem aldılar.