Ligin ikinci yarısına flaş bir başlangıç yaparak aldığı seri galibiyetler sonrası Play-Off'un en büyük adayları arasında gösterilen Boluspor'da yaşanan düşüş şaşkınlık yaratıyor.

İyi bir kamp devresi geçirmesiyle birlikte seri galibiyetler alan Boluspor, Play Off'un en büyük adayı gösterilmişti. Bucaspor maçında son dakikada alınan beraberlik sonrası, kırmızı beyazlı ekip de hırs, mücadelede gün geçtikçe düşmeye başladı.

Devre arasında yapılan nokta transferler kadronun güçlenmesine sebep olup Play - Off umutları da camia olarak tavan yapmıştı. Bucaspor maçında beklenmedik beraberlik ile fiziksel yapısı iyi olan Boluspor'un yaşadığı kriz, Altınordu maçında alınan galibiyet ile biraz rahatlasa da Denizlispor mağlubiyetle sarılmıştı. Giresunspor maçında her şey düzelir mi derken alınan 0-0 beraberlik adeta maçta 90 dakika boyunca sıfır pozisyon Boluspor'un hem fiziksel hem de yapı olarak düşüş içerisine girdiği dikkatlerden kaçmadı. Teknik Direktör Reha Erginer'in de oynanan maçlarda eski heyecanını kalmadığı gözle görünürken, ligin geride kalan haftalarda küme düşme korkusu olmamasından dolayı konsantre eksikliği yaşandığı görünüyor. Haber Merkezi