Boluspor - Osmanlıspor maçının ardından hafızalarda kalan Osman Özköylü ve Kenan Şahin diyaloglarıyla ilgili kırmızı beyazlı kulübümüzün sporcusundan sert cevaplar geldi. Spor kamuoyunun Osman Özköylü'yü çok iyi tanıdığını belirten Şahin, Ben, Sayın Osman Özköylü ile daha önce futbol oynamış, daha önce çalıştırdığı takımlardaki futbolcularına ve Türk futbol camiasına soruyorum; Sayın Osman Özköylü bana ‘Seninle görüşeceğiz mi?' demiştir; yoksa ağza alınmayacak küfürler mi etmiştir?” dedi.

Yeşil sahada yaşananlarla ilgili Osman Özköylü'nün penceresinden yansıyanların ardından Kenan Şahin'de sessizliğini bozdu. İşte Şahin'in açıklamaları;

“BEN DENİZLİ'DEYKEN OSMAN ÖZKÖYLÜ GELDİ”

"4 senelik Türkiye'deki futbol yaşantımda, 18.10.2010 tarihinden itibaren Sayın Osman Özköylü'nün, ben Denizlispor futbolcusu iken takıma Teknik Direktör olmasıyla, tanışma ve çalışma hayatımız başlamış oldu. Daha sonra, Kayseri Erciyes ve Osmanlıspor'da çalıştığı dönemde, ben kendisinin ilk tercihi olarak çalıştığı takımlara transfer oldum. Futbol camiasında, hangi teknik direktör işine yaramayacağı, sahada faydalı olamayacağı hangi oyuncuyu gittiği iki kulübe transfer eder? Demek ki saha içindeki ve saha dışındaki hareketlerim, Osman Hoca'nın benim transferimde ısrarlı olmasının sebebi olmuştur.

“BENİM BİLGİM DIŞINDA FAZLADAN…”

Hiçbir futbolcu, takımın teknik direktörü istemeden o kulübe transfer olamaz. Kendisinin iddia ettiği ‘hak ettiğinden fazlasını aldı' cümlesinde neyi kastettiğini anlayabilmiş değilim. En nihayetinde profesyonel kulüplerde, profesyonel insanlar tarafından sözleşme yapılmaktadır ve aldığımız ücretler bellidir. Benim bilgim dışında fazladan herhangi bir ödeme yapıldıysa, bu konu benim bilgim dahilinde değildir. Dün yaşanan gol sevincimi canlı yayında hakaret ve nankörlük anlamında insanlara lanse eden Osman Hoca, benim bu sezon ve bundan önceki attığım gollerdeki yaptığım gol sevinçlerimden bir tanesi olduğunu en iyi bilen kişidir.

“ATILAN GOLÜN NANKÖRLÜKLE NE ALAKASI VAR”

Gol attıktan sonra sevinmek, rakip takımın antrenörüyle bir çalışma geçmişi olduğu için nankörlük mü sayılıyor? Ben şuan Boluspor'un futbolcusuyum ve dünkü maçta Boluspor adına beraberliği getiren golü attım. Bunun nankörlükle ne alakası var? Eğer ben golden sonra sevinç yaşamasam, o zaman ben kendimi nankör sayarım. Çünkü, Boluspor'a ihanet etmiş olurum. Ben ailemden, eşimden ve çocuğumdan binlerce kilometre uzakta, tek derdi ekmek parası kazanmak olan ve futbol oynadığı kulüplerde terinin son damlasına kadar sahada mücadele eden ve etmeye devam edecek bir futbolcuyum.

“SENİNLE GÖRÜŞECEĞİZ Mİ DEDİ, YOKSA KÜFÜRMÜ ETTİ!”

Sayın Osman Özköylü'nün, çocuğumun ve eşimin rahatsızlığında, benimle ve ailemin sağlık durumuyla yakından ilgilendiği doğrudur. Onun için kendisine Allah razı olsun diyorum fakat böylesine zor bir durumda insanların birbirlerine yardımcı olması en doğal harekettir. Bu, televizyonda, canlı yayında konuşulacak bir meziyet değildir. Son olarak, canlı yayında gol sonrası yaptığım harekete cevaben bana parmağını sallayarak "seninle görüşeceğiz" şeklinde el hareketi yaptığını iddia etmiştir. Ben, Sayın Osman Özköylü ile daha önce futbol oynamış, daha önce çalıştırdığı takımlardaki futbolcularına ve Türk futbol camiasına soruyorum; Sayın Osman Özköylü bana "seninle görüşeceğiz mi?" demiştir; yoksa ağza alınmayacak küfürler mi etmiştir?

ALMIŞ OLDUĞU CEZALAR ORTADA

Daha önce yapmış olduğu bu tür davranışlar ve almış olduğu cezalar ortadadır. Bir çok deplasmanda yapmış olduğu hareketlerle tribünleri çığırından çıkarıp, ortamı geren hareketler ile protestolara maruz kalanda kendisidir. Yaşanan bu olayların değerlendirmesini, beni ve kendisini çok iyi tanıyan Türk spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Saygılarımla."