Tecrübeli oyuncu Kenan Şahin'den Osman Özköylü'ye tokat gibi cevap. ‘Bana küfür edemezsin' diyerek Osman Özköy'lüyle ağız dalaşına giren Kenan Şahin, tepkisini sert bir şekilde gösteri.

Karşılaşmada sık sık kenardan yaptığı agresif hareketlerle tribünleri adeta çileden çıkaran Osmanlıspor teknik direktörü Osman Özköylü, maç sonunda da eski oyuncusu Kenan Şahini le tartıştı. Maç sonu soyunma odasına giderken Hocam bana neden küfür ettin. Sana yakışıyor mu?” diyen Kenan'a, Özköylü de Bana hareket yaptın” diyerek karşılık verdi.

Teknik Direktör Reha Erginer araya girerek ikili arasındaki tartışmayı sonlandırırken, maç sonunda Osman Özköylü'nün açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Osman Özköylü'nün açıklamalarında Kenan üç takımda benim oyuncumdu. Denizlispor, hem Erciyesspor hem de geçen sene Ankaraspor'da benim alıp transfer ettiğim, bir şekilde para kazanmasına, oynamasına vesile olduğum bir oyuncu. Geçen sene bizdeydi ve Osmanlıspor geçen seneki adıyla Ankaraspor hak ettiğinden daha fazla para verdi. Parasal olarak bir kuruş alacağı olmayan hatta fazladan para almış bir oyuncu, ne Osman Özköylü'ye neden Osmanlıspor'a böyle bir nankörlük yapamaz. Çünkü onun çocuğunun hastalığında, onun eşinin rahatsızlığında her şeyde ben koştum her şeyde ben vardım yanında. Gol attıktan sonra Boluspor'un oyuncusudur ona hizmet ediyordur doğaldır anlarım ama kulübeye sanki bana bir şeyler anlatmaya çalışıyormuş gibi hareket yapamaz. Bu nankörlükten başka bir şey değildir. Doğal olarak bende ona kulübeye girdiği anda seninle görüşeceğiz gibi el hareketi yaptım. Olay tamamıyla bundan ibarettir. Doğal olarak seyirci tepki gösterir, bunlar normal şeyler ama onun yaptığı nankörlükten başka bir şey değil.” dedi.

Bu açıklamanın ardında Boluspor'lu futbolcu Kenan Şahin'in de cevap vermesi bekleniyor.