Gerede Ülkü Ocakları'nda mütevazı kimliği ile sevilerek ön plana çıkan Kenan Çevik, başarılı idareciliğini Bolu Merkez'de de sürdürüyor.

Geredeli hafızlardan Kenan Çevik'in başkanlığında yapılan çalışmalarında il kamuoyunda kimi çevrelerce takdirle işaret edilen Ülkü Ocakları, her Perşembe Kur'an-ı Kerim tilaveti yaparak, dualar ediyor. İnançlı nesiller yetiştirmek ve gençlerin İslam'ın hoşgörüsü ve güzel ahlakıyla büyümelerini sağlamak için bazı uygulamalar yapan Ülkü Ocakları Bolu Şubesinde, haftada bir mutad halde düzenlenen cemiyette şehitler anılıyor, dualar ediliyor. Gerede Ülkü Ocakları'nda mütevazı kimliği ile sevilerek ön plana çıkan Kenan Çevik, başarılı idareciliğini bu kez de merkezde gösteriyor.

Hafız Kenan'ın önderliğindeki Bolu Ülkü Ocaklarında her Perşembe akşamı okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualarla şehitlerimiz anılıyor. Geleneksel hale getirilen Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından yapılan sohbetlerle de Ocağa gelen gençlerin manevi yönden beslenmeleri sağlanıyor.

Aksatılmadan her Perşembe akşamı yapılan etkinliğe vatandaşlarda katılıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Geredeli hafız Kenan Çevik, tüm vatandaşları Perşembe sohbetlerine beklediklerini duyurdu.

Başkan Çevik, Biz burada gençlerimizin manevi eksikliklerini gidermek için uğraşıyoruz. Bu genç yürekleri manevi yönden doyurmazsanız, onları farklı arayışlar içerisine itmiş olursunuz. Biz onlara hem tarihlerini hem de İslam'ın güzelliklerini öğretmeye çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Perşembe akşamları Ocak binamıza bekliyoruz. Gelsinler sohbetlerimize katılsınlar” dedi.

Ülkü Ocaklarının manevi iklim içersinde değerlendirdiği gece ve icra edilen cemiyet, vatandaşlar arasında memnuniyet verici bulunurken, kimi çevrelerde de takdir edilerek, destek verilmesi gerekliliği dile getirildi.