Kemer Kaymakamlığının oluruyla Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Göynük Belediyesinin birlikte organize ettiği Türk Sanat Müziği Dinletisi Programı Kemer Belediyesi Kültür Salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Göynük Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun sahne aldığı programa Kemer Kaymakamı Murat Bulacak, Kemer Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Culfa, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gün, Kemer Protokolü ve çok sayıda sanat müziği sever katıldı.
Erkan Ertuğ'un Genel Sanat Yönetmenliğinde Göynük ve Bölgemiz Türk Sanat Müziği Severleri bir araya getiren Göynük Belediyesi Sanat Müziği Korosu geniş kadrosuyla sahne aldığı sanat müziği dinletisinde gösterdiği üstün performans ile izleyenlerden tam not aldı. 1. bölümde Muhayyerkürdi Makamı ve 2. bölümde Uşşak Makamı olmak üzere iki bölümden oluşan dinleti, Kemer'de Türk Sanat Müziği rüzgarı estirdi. Türk Sanat Müziği sevdalılarını amatör bir zihniyette bir araya getiren koro gerek solo ve gerekse koro performanslarıyla geceye katılanların gönlünde taht kurdu.
Gece sonunda Kemer Kaymakamı Murat Bulacak'ın Göynük Türk Sanat Müziği Koro Yönetmeni Erkan Ertuğ'a, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Culfa'nın bestekâr Cansın Erol'a, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun dinletinin sunuculuğunu üstlenen Ayşe Altay'a çiçek sunumları ile Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gün'ün hep birlikte tüm koroya çiçek vermeleri büyük beğeni topladı.