Time Dergisi okurları tarafından En Başarılı Belediye Başkanı” Ödülü'ne layık görülen Göynük Belediye Başkanı Kazan, Bu önemli ödül, yürüdüğümüz yolun doğruluğunu gösteriyor” dedi.
Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, siyasi, ekonomik ve aktüel haber dergisi ‘Time Dergisi' okurları tarafından En Başarılı Belediye Başkanı” seçildi. Kazan, ödülünü 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 14.30'da Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenecek törende alacak.
Ödülün kendisi için çok büyük bir anlam taşıdığını anlatan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Bu ödül, yürüdüğümüz yolun doğruluğunu gösteriyor. Ve bizi daha çok çalışmamız için motive ediyor” dedi.
10 yıldır siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle gündemin nabzını tutan Time Dergisi'nin okurları elektronik, posta, mektup ve anketlerle her yıl Türkiye'ye hizmet edenleri belirliyor. Time Dergisi yıl da Yılın En'leri” arasında yer alan Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini ve Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini, TV Muhabirlerini ve Sanatçılarını” ödüllendirecek.
Uzlaşmacı, dayanışmacı, şeffaf ve başarılı!
Yılın En'leri” ödül programında Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçilen Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın bu ödüle layık görülme nedenleri, Time Dergisi tarafından gönderilen yazıda şöyle yer aldı: Belediye, merkezi yönetim, yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör arasında dayanışmayı ve uzlaşmayı gözetmeniz, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmeniz, şeffaf ve açık yönetiminiz, belediyecilikte göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınız nedeniyle YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI seçildiniz.”
“Doğru yoldayız”
Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, bu tür ödüllerin özellikle kamu görevlisi sıfatıyla görev yapanların motivasyonunu artırdığını ve bir anlamda, çizdikleri ve yürüdükleri yolun doğruluğunu gösterdiğini söyledi.
Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın açıklaması şöyle: Belediyecilik zor bir iş! Ama kamu yararını gözettiği ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda yaşam düzeylerini etkilediğiniz için de çok anlamlı ve tatmin edici bir görev… Belediye başkanlığı ise bunların içinde doğrudan karar almaya ve icraata yönelik olduğu için çok daha anlamlı bir görev ve alınan ödüller de bu açıdan çok değerli…
Takdir edilme kadar kimin takdir ettiği de önemli olduğu için Time Dergisi okurları tarafından Yılın Başarılı Belediye Başkanı” olarak seçilmem, benim için ‘çok büyük onur' Takdir eden herkese ve Time Dergisi'ne teşekkürlerimi bildirirken, bu ödülle, doğru yolda yürüdüğümüzün bir kez daha kanıtlanmasından duyduğum mutluluğu belirtmek isterim.”