Bolu'da görev yapan spor medyası yıllar sonra Bolu Atatürk Stadyumundaki basın odasına kavuştu. Basın mensupları Gaziantep BŞB maçının devre arasında yeni basın odasında hem sıcak çaylarını içtiler, hem de soğuk havada az da olsa ısındılar.
Yıllardır söylense de henüz faaliyete geçmeyen basın odası Gaziantep BŞB maçı ile spor medyası tarafından ilk kez kullanıldı. Gazetecilerin devre arasında bir araya geldiği ve çaylarını içip yemeklerini yediği basın odasının teşrifinde Bolu TSYD önemli bir çalışmaya imza atarken, Boluspor basın sözcüsü Erkan Bektaş'ta gazetecilerle yakından ilgilendi.
Kebaplı Açılış
İlk kez hizmete açılan basın odasının ilk gününde Kebap 14 lahmacun servisi yaparken, Kalafatoğlu Unlu mamulleri de ikramlarıyla medya mensupları ile bir aradaydılar. Aynı zamanda TSYD üyesi olan ve Kebap 14 lokantasının sahibi Erkan Adıyaman ara ara yaptıkları jestlere Gaziantep BŞB maçında da yaptı. Geçmiş olduğumuz yıllarda Beşiktaş JK ile yaptığımız kupa maçında da ulusal basına pide ikramında bulunan Erkan Adıyaman, Kebap14 olarak Atatürk Şehir Stadyumunda Gaziantep BŞB maçında basın mensuplarına lahmacun ikramında bulundu.