Bolu'da siyaset ve spor dünyasını zaman zaman misafir eden Kebap 14'ün bu haftaki misafirleri Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer ile Boluspor'lu yöneticileri Hakan Özsoy, Cüneyt Koparan ve Koray Varlık oldu. Kebap 14 sahibi Erkan Adıyaman misafirlerine Fırında Kaz'ı ile meşhur Atom Sütlacını ikram etti.

Kebap 14 işletmecisi Erkan Adıyaman'ın bu haftaki konukları Boluspor'du . Erkan Adıyaman zaman zaman işletmesinde misafirlerini konuk edip, yöresel yemekler ikram ediyor. Geçtiğimiz günlerde Vali Ahmet Zahteroğluları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı'yı misafir eden Adıyaman, bu haftada Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, Teknik Direktör Reha Erginer ile yöneticileri Koray Varlık, Hakan Özsoy ve Cüneyt Koparan ile basın mensuplarını ağırladı. Misafirlere Fırında Kaz ikram edildi.

Kendilerini misafir ettikleri için Başkan Savaş Abak ve Teknik Direktör Reha Erginer Erkan Adıyaman'a bu davetten dolayı teşekkür ettiler. Haber Merkezi