Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yurt dışına çıkmasının ardından, Bolu Belediye Başkan Vekilliği'ne Belediye Meclis üyesi Kazım Konak getirildi. Hüseyin İka'nın istifa etmesi, diğer başkan vekili Necip Çarıkçı'nın da Bolu'da olmaması nedeniyle vekaletin Konak'a verildiği belirtiliyor.

HABER: HAKAN AYDIN

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın, Küba'ya gitmesi sonrası Bolu Belediye Başkan Vekilliği'ne Kazım Konak getirildi. Belediye Başkan vekili olan Necip Çarıkçı'nın da yurt dışında olmasından dolayı Konak'ın vekaleti aldığı, Başkan Yılmaz'ın Bolu'ya dönünceye kadar görevi yürüteceği belirtildi.

BAŞKAN YARDIMCISI KONAK MI OLACAK?

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Konak'ın milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından, gözler yeni başkan yardımcısının kimin olacağına çevrilmişti. Başkan Yılmaz, İka'nın aniden istifa etmesi nedeniyle her hangi bir isim düşünmeye fırsatı olmadığını, gerek görmesi halinde ilerleyen günlerde bir ismi göreve getirebileceğini söylemişti. İlk yurt dışı gezisini nedeniyle Başkan Yılmaz'ın Konak'a vekaleti bırakması, yeni başkan yardımcılığı noktasında bir işaret olup olmayacağı merak konusu…