Boluspor Manisa'da üç puan arıyor. Lig de Play-off yolunda rahatlamak isteyen ekimiz maç saatini bekliyor. Karşılaşmaya Perşembe günü giderek zorlu maç için kampa giren ekibimiz, rakibi karşısında şansızlığına da son vermek istiyor.
Deplasmanda oynanacak olan Manisaspor maçı hazırlıklarına sıkıntılar içinde hazırlanan ekibimiz de tek hedef galibiyet. Hafta başında yaptığı antrenmanlarla zorlu maça hazırlanan Boluspor'da eksik oyuncularda can sıkıyor. Cezalı Engin, Vedat'ın yanı sıra Muhammet ise kadroda yer almadı.
Dün Manisa da son ter antrenmanını yapan Boluspor, Anemon Otel'de kampa girdi.
Oyuncuları ile hafta içi toplantılar yaparak maça konsantre olmalarını söyleyen Teknik Direktör Oğuz Çetin, zorlu maçtan galibiyet hedefliyor.
Dış sahalardaki performansına güvenen Boluspor, Manisaspor maçını da ciddiye alıyor. Boluspor son iki deplasmanı Konyaspor ve Adanaspor maçlarından 3 puanla dönme başarısını gösterirken, iç sahalarda aldığı şok yenilgilerle kendini üst sıralarda tutamadı.
Rakip Manisaspor ise kötü günlerine Boluspor maçı ile son vermek istiyor. Son haftalarda aldığı yenilgilerle tekrar çıkış arayan Tarzanlar, zorlu Boluspor maçını bekliyor.
Bugün oynanacak olan karşılaşmada taraftarlarda takımlarını yalnız bırakmayacak. Lig de tekrar Play-off yarışı içinde olmak isteyen Boluspor'u desteklemek için dernekler Manisa'ya organizasyon yaparken, bir çok kişide özel araçları ile maça gidip takımlarına destek olacaklar.