Kartalkaya'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan Başkan Satılmış Gebeş'i protokol ve vatandaşlar geçmiş olsun dileklerini sunmak için ziyaret ediyorlar.
İki gün evvel Kartalkaya'da yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu başından hafif şekilde yaralanan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e protokol ve hemşerileri geçmiş olsun dileklerini sunmak için ziyaret ediyorlar. Belediye Başkanları Satılmış Gebeş'in trafik kazası geçirdiklerinde çok endişelendiklerini söyleyen vatandaşlar, Allah Satılmış Başkanımızı ailesine ve bizlere bağışladı. Kazayı hafif bir şekilde atlatması hem ailesini hem de bizleri sevindirdi. Allah bir daha böyle bir sıkıntı göstermesin ve Allah Satılmış Başkanımıza uzun ömürler versin dediler.
Vatandaşların ve protokolün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise, Bizim ve arkadaşlarımız için üzücü bir kazaydı Meydana gelen kazada en büyük şansımız arkadaşlarımızın, benim ve diğer araçta bulunan vatandaşlarımızın ölüm ve ağır yaralanma olmayışı. Demek ki verilmiş sadakamız ve vatandaşlarımızdan aldığımız dualar varmış kazayı hafif şekilde atlattık. Evime gelerek geçmiş olsun dileklerini sunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.