Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ile bir araya gelerek MUKTUDER (Mudurnu kültür Turizm ve dayanışma derneği) için destek verilmesi gerektiğini söylediler.
(MUKTUDER)yemek programı düzenlendiği 25 Ocak 2014 günü için yapılacak gece için basın toplantısı düzenlendi. Mudurnu kültür Turizm ve dayanışma derneği(MUKTUDER) derneğinde düzenlenen toplantıda açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel; "Mudurnu ilçemizde Mudurnu tanıtımında tarihi kültürel değerlerin korunması ve yaşatılmasında bu zenginliklerin tanıtılmasında büyük rol ve emek sahibi olan Mudurnu kültür Turizm ve dayanışma derneği(MUKTUDER) artık gelenek hale geldiğini söyleyebileceğimiz Mudurnulular dayanışma gecesi yemekli bir gece 25 Ocak 2014 Cumartesi günü Mudurnu belediye salonunda gerçekleştirilecek. Göreve başladığım altı ay süre içinde en önemli olan Mudurnu tanıtım noktasındaki eksiklikleridir ve bu eksiklikleri doldurmak belediye kaymakamlık sivil toplum örgütleri ve Mudurnulu hemşerilerinde buna destek vermesi gerekiyor.
2010 yılından bu güne kadar kurulan Mudurnu kültür Turizm ve dayanışma derneği (MUKTUDER) Mudurnu ya örnek olmuştur. Derneğin yerelden ilçe halkından değer göremem gibi bir inanç var. Mudurnu'nun tanıtılması için sarf edilen bir çaba var bu çabayı önemsiyorum çok değerli buluyorum, bir ilçenin kalkınması gelişmesi yerel dinamiklerin harekete geçirilmesi ile olur, bu görevi muktuder alıyor, Mudurnu'da yaşayan tüm hemşerilerimizi bu derneğin yanında olmalarını istiyorum. Özellikle bu dayanışma gecesinde beraber olmamızı belediye ve kaymakamlığımızda derneğin aslında birer üyesi her an yanımızda görmek istiyoruz, bu gecede kaymakamlık belediye olarak derneğin yanında olacağız ve tüm Mudurnu sevdalıları Mudurnu sevenleri hemşerilerimizi Mudurnu için ne yapabiliriz gayreti içinde olan bu derneğimizin yanında görmek istiyoruz "dedi.
Mudurnu Belediye başkanı Mehmet İnegöl; "Yapılacak olan gecede hemşerileriz bizleri yalnız bırakmayacaklarından eminim, derneğin daha aktif olabilmesi için muhakkak devamlı bir gelire ihtiyacı var bu tip toplantılarla kaynaşma sağlanarak derneğin yürütülmesi gerekmektedir.25 ocak günü tüm hemşerilerimizi davet ediyorum, Mudurnu için bu derneğin yaşatılması şart olduğunu belirtiyorum" dedi.