Mudurnu'da Sedat Korkmaz, 10 ay önce kaybolan köpeğini bir avcının sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında Yeni köpeğim” diye yazarak fotoğrafını paylaşmasıyla buldu.

Mudurnu‘da 10 ay önce köpeği kaybolan Sedat Korkmaz, bir arkadaşının uyarısı üzerine Facebook‘ta İ.G. isimli avcının sayfasına baktı. İ.G.'nin Yeni köpeğim” başlığıyla paylaştığı fotoğrafı incelediğinde kaybolan köpeği olduğunu gören Sedat Korkmaz, Kopay cinsi köpeğini almak için Bolu‘da oturan İ.G.'nin evine gitti. Sedat Korkmaz, İ.G.'ye köpeğinin fotoğraflarını göstererek, köpeğin kendisine ait olduğunu söyledi. İ.G. köpeği bir tanıdığından 500 TL'ye satın aldığını belirtirken, köpeği Sedat Korkmaz'a teslim etti.

Daha önce Barak cinsi iki köpeğinin kaybolduğunu, son olarak da Kopay cinsi köpeğinin 10 ay önce kaybolduğunu belirten Sedat Korkmaz, 3 köpeğim kayboldu. Arkadaşım Facebook‘ta sayfalara bakarken son olarak kaybolan köpeğimin fotoğrafını görüyor. Köpeğimi aldım, ancak bu kişiye de birisi köpeği 500 Liraya satmış. 10 ay sonra paylaşılan bir fotoğraf sayesinde köpeğime kavuştuğum için mutluyum” dedi.

Köpeğine kavuşan Sedat Korkmaz Mudurnu'da son 2 yıldır kaybolan av köpekleri için duyarlı davranıp bunu haber yaptırmak istedim, benim köpeğim bulundu, diğer avcı arkadaşlarımın kaybolan köpekleri de bulunmasını istiyorum dedi. Haber Merkezi