Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde kaldığı yurttan izin alarak ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan Bolulu üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Melike Bükrübaş'ın annesi Mürvet Bükrübaş, kızının Çanakkale'de polise giderek ifade verdiğini, ancak kendileriyle iletişime geçmediğini söyledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Melike Bükrübaş, kaldığı Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurttan geçen 12 Aralık'ta 1 hafta izin alarak ayrıldıktan sonra kayboldu. Mengen'de oturan Mürvet ve Metin Bükrübaş çifti, okula ve yurda gitmeyen kızları için polis ve savcılığa 'kayıp' başvurusunda bulundu. Melike Bükrübaş'ın, 'kayıp' olduğuna ilişkin basında çıkan haberlerin ardından Çanakkale'de polise giderek ifade verdiği belirtildi.

ÇANAKKALE'DE POLİSE GİTMİŞ

Mürvet Bükrübaş, geçtiğimiz gün Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden arayan polisin, kızlarının Çanakkale'de bulunduğunu söylediğini aktardı. Mürvet Bükrübaş, "Çıkan haberlerden sonra Çanakkale'de polise giderek kayıp olmadığını söylemiş. Kimseden şikayetçi olmamış. İfadesi alındıktan sonrda kimseden de şikayetçi olmayınca serbest bırakılmış. Ama bizimle kendisi hala iletişime geçmedi. Kızımın sesini duymadım. Onu hala çok merak ediyoruz" diye konuştu. DHA