AK Parti milletvekili aday adayı Doç.Dr. Ferudun Kaya hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Bolu Şube'sini ziyaret etti. Burada Bolu Şube Başkanı Fikret Özen Bey ile ilimizdeki muhtarların sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Ferudun Kaya, çalışmalarına muhtarlar derneği ile devam etti. Burada muhtarlarla sohbet eden Kaya, İnşallah vekil olarak seçilirsem her fırsatta vekâletini aldığım milletin meclisinde muhtarlarımızı misafir edecek, kendileriyle sohbet edeceğim. Ayda bir günde onların hizmet binalarında misafir olacağım. Çok sayıda muhtarımızın; size ulaşabilecek miyiz? Telefonlarımıza dönecek misiniz? Sorusu ile karşılaştım. Sizleri aracılığı ile buradan seslenmek istiyorum; Muhtar bile olamaz, dedikleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı milletimiz önce milletvekili seçti, başbakan yaptı ardından da, Türkiye Cumhuriyeti'nin halkoyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanlığı makamına yükseltti. Şayet Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızı, Cumhurbaşkanlığı Sarayında misafir ediyorsa bizde tabiî ki onların vekaletini aldığımız milletin Meclislerinde kendi mekanlarında misafir edeceğiz tabiî ki bizlere ulaşabilecekler. İletişimin bu kadar iyi olduğu bir dönemde Muhtarlarımızın vekiline ulaşamaması diye bir şey olmayacak. Bizler oralarda emanetçiyiz” dedi.

Kendisinin Paşaköy nüfusuna kayıtlı olduğunu ifade eden Kaya, muhtarlarımız köylerinin ya da mahallelerinin hem yöneticisi, hem bekçisi olduğunu ifade etti. Muhtar nasıl köylünün ya da mahallelinin telefonuna bakmaz ise bir sonraki dönem seçilemez ise telefonlara dönmeyen vekilde partisine oy kaybettireceği bilincinde olduklarını ifade etti. Haber Merkezi