AKP Bolu Milletvekili Aday Adayı Ferudun Kaya, ülke istikrarının devam edebilmesi için güçlü bir iktidarın devam etmesine bağlı olduğunu belirtti.

AKP Bolu Milletvekili Aday Adayı Ferudun Kaya, Dünyada ve özellikle bölgemizde finansal faylar çok hareketli hale gelmiştir. Türkiye'nin, muhtemel krizlerden başarı ile çıkması için ülkemiz yine tek yürek olmalı ve güçlü bir hükümete iktidar etme yetkisi vermelidir. Bu fırsat, Ak Parti'nin iktidarında ‘Yeni Türkiye vizyonuyla' ortaya konan teşkilat ve takım ruhu çalışmaları ile ortaya çıkmaktadır. Milletimizin AK Partiye teveccühü ile son yıllarda adeta yeniden güçlenen medeniyetimiz, yeniden doğuş ve diriliş yolunda hızla ilerlemektedir. Bolu gibi potansiyeli büyük ama mütevazı şehirlerin gelişmesi, Yeni Türkiye'nin yıldız takımlarının oluşması anlamına gelecektir. Altyapısı planlanabilir, çoklu sektör yatırımlarına müsait, keşfedilmeyi bekleyen pırıl pırıl bir şehirdir Bolu” dedi.

Bolu'nun ulu bir çınarın kökü olduğunu belirten Kaya, Bolu'nun büyümesi Türkiye'nin büyümesi anlamına gelir. Ekonomik potansiyeli yüksek bir şehrin kabiliyetlerini, cesaretini ortaya koyarsanız ve bu mağrur şehri kendi şahsiyetiyle yıldız takımına çıkarabilirseniz Bolu da, Türkiye de büyümüş demektir. Çünkü Bolu, lokomotif olabilecek bir şehirdir. Bu şehrin insanları emanete sadıktır, devletine aşıktır. Bende bu şehirde doğmuş ve doymuş biri olarak, bizim medeniyetimizin özü de budur. Biz, bu güzel şehrin güzel insanlarının ellerinden, onları hiçbir oyuna kurban vermeden ve samimiyetle daha güçlü tutmalıyız. Onların değerlerini kucaklayabilecek kültürü ve anlayışı, onların layık olduğu hizmeti ayaklarına getirmeliyiz. Bu ülkenin geleceği; emaneti ehil ve sadık ellerde olan, devletine aşık, geçmişine bağlı, geleceğini planlayan milletimizin elindedir. Bolu küçük bir şehirdir ama ulu bir çınarın kökleri bu şehirdedir” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi