Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Bursaspor karşısına; Gentian, Fethi, Burak Asan, Gökhan, Hamza, Oğuzhan, Muhammed, Edwin, Emin, Aykut, Mustafa on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Marlinho, Diouf, Araz, Alican, Kasongo, Arda, Ensar, Atamer, Muhsin yer aldı.

Bursapor ise Boluspor karşısına; Ataberk, İsmail, Emirhan, Ramazan, Burak, Ozan İsmail, Özer, Taha, Furkan, Burak Altıparmak, Berat on biri ile çıktı.

İLK TEHLİKELİ ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşmaya Bursaspor’un vuruşu ile başlandı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 23.dakikasında gole çok yaklaştı. Gökhan’ın sert şutunu kaleci Ataberk güçlükle sona çeldi. Boluspor maçın 33.dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Gyasi’nin sağ kanattan ortasında topla buluşan Mustafa müsait durumda vurdu, top üstten auta çıktı.

GYASİ DEVAM EDEMEDİ

Boluspor maçın 37.dakikasında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Araz oyuna girdi, sakatlanan Gyasi oyundan çıktı. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

KABONGO OYUNDA

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Hamza oyundan çıktı, Kabongo oyuna girdi.

BOLUSPOR ÖNE GEÇTİ

Boluspor maçın 49.dakikasında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında arka direkte topla buluşan Kabongo topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Bursaspor karşısında 1-0 öne geçti. Boluspor maçın 59.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Gökhan’ın uzaklardan sert şutunu kaleci kornere tokatladı.

EMİN’DEN TERS VUYRUŞ

Bursaspor maçın 74.dakikasında beraberlik golünü buldu. Sol kanattan yapılan ortaya Emin ters vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi.

BURSASPOR 10 KİŞİ KALDI

Bursaspor’da maçın 76.dakikasında Kasongo’yu ceza sahası dışında düşüren kaleci Ataberk karşılaşmanın hakemi kırmızı tarafından kırmızı kart gördü. Boluspor’da maçın 83.dakikasında Oğuzhan sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 86.dakikasında oyuncu değişikliği yapıldı. Mustafa oyundan çıktı, Diouf oyuna girdi.

KABGONGO’DAN BİR GOL DAHA

Boluspor’da maçın 87.dakikasında tekrar öne geçti. Araz’ın sol kanattan ortasına Kabongo rahat bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Bursapor karşısında skoru 2-1’e getirdi.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçın 90.dakikasında Boluspor bir oyuncu daha değiştirdi. Gökhan oyundan çıktı, Marlinho oyuna girdi. Mücadelenin kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi sahasında Bursaspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.