Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve yönetim kurulu üyeleri SGK İl Müdürü Erhan Çavuş'u makamında ziyaret etti. Gerede'de inşaatı devam eden Merkez Müdürlüğü hizmet binası için fikir alışverişi yapan heyet, her türlü destekte yanınızdayız ifadelerine yer verdi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Çavuş; oda başkanı Ersin Kaşka ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurum işleyişi iş ve işlemleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca Gerede'de inşaatı devam eden Merkez Müdürlüğü hizmet binası inşaatının bitme aşamasında olduğunu belirterek; Bu bina her ne kadar SGK hizmet binası olsa da siz Geredeli vatandaşlarımıza hizmet verecek olan bir eserdir. Bu eserin yapımında ve yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu bizim olan eserimize de sizlerin sahip çıkmasını istiyorum. Bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğinize eminim” dedi.

Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı ve kurul üyeleri yapılacak ve yapılması gereken her türlü yardım ve destek için hazır olduklarını beyan etti. Ziyaret sonunda SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Gerede heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim diyerek çalışmalarında başarılar diledi. Gerede Medya Takip