Her ay düzenlenen ve 2014 yılı program gerçekleşmelerinin ele alındığı aylık olağan İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Yusuf Şahin Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yusuf Şahin, 2014 yılı program gerçekleşmelerinde gelinen son noktadaki başarının Kasım ayı içerisinde yapılacak olan 2015 Yılı Bütçe Toplantısına kadar %100 seviyelerine gelmesini ve Bolu Orman Bölge Müdürlüğünün Bütçe Toplantısına, programlarını tamamlamış olarak katılmasını istedi.

Özellikle 2015 Yılı Bütçe Toplantısına hazırlanma anlamında iyi bir çalışma ortamı sunan Müdürler toplantısında, yıl içerisinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin üzerinde duruldu. Şube Müdürlerinin İşletme Müdürlüklerinde ki tespitleriyle devam eden toplantı, varsa programın gerisinde kalınan gerçekleşmelerin, en kısa zamanda aşılması için çözüm önerilerinin ortaya konulduğu karşılıklı diyalog ortamında geçti.

Toplantıda Genel Müdürlüğümüzce de üzerinde hassas durulan Pazar ihtiyacının artması ile oluşan arz açığının kesintisiz olarak karşılanabilmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve herhangi bir aksamaya sebebiyet verilmemesi konuları gündeme getirilerek dikkat çekildi.

Toplantının sonunda, 2015 yılı çalışmalarına ara vermeden hızlı bir şekilde devam edilmesi kararına varıldı. Katılımcıların birbirlerine başarılar dileyip iyi niyet dileklerini sunmalarıyla toplantı bitti.